Muurcirkels

Prachtige woondecoratie voor aan de muur! De muurcirkels zijn verkrijgbaar in diverse maten: 30 cm, 40, 60 cm of 100 cm.

Let op: de muurcirkels van 60 en 100 cm hebben een levertijd van 5-7 werkdagen

Meer informatie

Muurcirkels

Het aanschaffen van een muurcirkel kan best een investering zijn. Daarom willen we je van zoveel mogelijk informatie voorzien, zodat je weet waar je aan begint.

Materiaal

De muurcirkels worden afgedrukt op 3 mm dik lichtgewicht kunststof plaatmateriaal met een harde, gladde toplaag. Doordat het zulk licht materiaal is, is de cirkel eenvoudig te bevestigen met het meegeleverde ophangsysteem (bij de cirkels van 60 en 100 cm). Ook zijn deze cirkels daardoor uitermate geschikt om zowel binnen als buiten bevestigd te worden.

Levering

De leveringstijd voor de muurcirkels van 60 en 100 cm bedraagt 5-7 werkdagen. Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt en valt onder maatwerk. Het is daarom niet mogelijk de bestelling te annuleren of te retourneren.
Muurcirkels van 30 en 40 cm worden geleverd vanuit onze voorraad en zullen gelijk verzonden kunnen worden.

Over MajesticAlly

Welkom bij de christelijke webshop MajesticAlly! We vertellen je graag meer over dit bedrijf.

MajesticAlly is een dynamisch, groeiend bedrijf in de christelijke markt. In 2005 begon Ronald Hoogkamer uitgeverij MajesticAlly (toen nog onder een andere naam), vanuit de missie om heel Nederland te bereiken met de hoopvolle boodschap van het Evangelie. Het begon met het uitgeven van de kaart ‘Vaders liefdesbrief’ en inmiddels zijn we met name bekend van de christelijke kaarten en gifts. De laatste jaren hebben we een webshop waardoor iedereen op elk moment van de dag een bestelling kan plaatsen.