Over MajesticAlly

Welkom bij de christelijke webshop MajesticAlly! We vertellen je graag meer over dit bedrijf.

Hoe we zijn ontstaan?

MajesticAlly is een dynamisch, groeiend bedrijf in de christelijke markt. In 2005 begon Ronald Hoogkamer uitgeverij MajesticAlly in Zeewolde, vanuit de missie om heel Nederland te bereiken met de hoopvolle boodschap van het Evangelie. Het begon met uitgeven van de kaart ‘Vaders liefdesbrief’ en inmiddels zijn we met name bekend van de christelijke kaarten en gifts. De laatste jaren hebben we een webshop waardoor iedereen op elk moment van de dag een bestelling kan plaatsen.

Wat doen we als MajesticAlly?

Je vindt onze kaarten, boeken en producten bij bijna alle christelijke boekwinkels in Nederland. Verder houden we ook onze eigen webshop bij en blijven we nieuwe producten ontwikkelen. Elk jaar brengen we weer nieuwe producten uit, zoals agenda’s en kalenders, maar natuurlijk ook regelmatig nieuwe kaartenseries en andere mooie collecties. Ook werken we nauw samen met Hour of Power en mogen we mooie producten voor hen helpen ontwikkelen. Verder staan we elk jaar met heel veel plezier in de lectuurtent van de Pinksterconferentie van Opwekking. Daar leveren we een groot deel van de christelijke producten en zal je ons zeker kunnen vinden!

Wie werken er bij MajesticAlly?

Met een team van ruim 10 geweldige collega’s wordt alles van het ontwerpen van kaarten tot het inpakken van bestellingen geregeld. Allemaal zijn we betrokken christenen die ons inzetten voor Gods Koninkrijk. Het geeft ons veel blijdschap om te zien dat zoveel mensen onze artikelen bestellen en het Evangelie ook uit willen delen.

Wat is onze droom voor de toekomst?

We hopen dat God ons zegent met nog meer bekendheid in Nederland. Er zijn nog zoveel christenen die MajesticAlly niet kennen. Wellicht lukt het ook ooit om buiten Nederland onze producten te kopen, om ook buiten onze landsgrenzen Gods liefde te kunnen verspreiden.

 

VacatureVacatures

Momenteel is er een openstaande vacature voor een Marketing Medewerker Online Media bij MajesticAlly.
Locatie:                              Zeewolde
Aantal uren per week:      8 – 16 uur
Startdatum:                       In overleg

 

Wat ga je doen?

Als marketing medewerker ben jij degene die ons helpt onze betrokkenheid, zichtbaarheid en websiteverkeer te vergroten. Je volgt de ontwikkeling van social media en weet hoe jij effectieve online campagnes kunt opzetten voor onze doelgroep. Je houdt onze social kanalen up-to-date, denk aan: Facebook, Instagram en Pinterest. Je bedenkt en maakt samen met ons social media team creatieve content (visuals en teksten) of bijvoorbeeld e-mailcampagnes. Heb jij zelf toffe ideeën? Wij horen ze graag!

Jouw kwaliteiten

  • Creatief
  • Oog voor detail
  • Kennis van SEO en SEA
  • Je bent bekend met Google Ads

Wat wij bieden

Een functie tussen de 8 – 16 uur, bij ons op kantoor in Zeewolde. Het verspreiden van uren over meerdere dagen of de mogelijkheid tot deels thuiswerken behoort tot de opties. Werkplezier en samenwerken vinden wij belangrijk. Je komt terecht in een klein, maar heel gezellig team, dat naast hard werken ook van gezelligheid houdt.

Waar ga je werken?

MajesticAlly is een dynamisch, groeiend bedrijf in de christelijke markt. In 2005 begon Ronald Hoogkamer uitgeverij MajesticAlly in Zeewolde, vanuit de missie om heel Nederland te bereiken met de hoopvolle boodschap van het Evangelie. Het begon met uitgeven van de kaart ‘Vaders liefdesbrief’ en inmiddels zijn we met name bekend van de christelijke kaarten en gifts.

Je vindt onze kaarten, boeken en producten bij bijna alle christelijke boekwinkels in Nederland. Verder houden we ook onze eigen webshop bij en blijven we nieuwe producten ontwikkelen. Met een team van ruim 10 geweldige collega’s wordt alles van het ontwerpen van kaarten tot het inpakken van bestellingen geregeld.

Sollicitatie procedure

Zie jij jezelf al bij ons aan de slag gaan? Solliciteer dan door een mailtje te sturen naar info@majestically.nl.